Over JDTH

Wie is JDTH?

Ik ben Judith (JDTH) van Beek, getrouwd, moeder van 3 kinderen en

gediplomeerd Kinder- en Jeugdtherapeut. Na lange tijd werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening heb ik de Post-HBO opleiding Kinder- en Jeugdtherapie gevolgd. Ik coach en begeleid kinderen, jongeren en hun ouders met vragen op sociaal en emotioneel gebied.

 

Organiseren

Daarnaast hou ik van organiseren en communiceren en word ik regelmatig ingeschakeld om culturele -en maatschappelijke projecten te begeleiden voor (basis)scholen en diverse stichtingen en/of bedrijven.

 

Waar haal ik energie en inspiratie uit:
Kinderen (én volwassenen) 'spelen' in mijn professionele leven altijd een hoofdrol. Omdat ik een gesprekspartner ben voor zowel kinderen als volwassenen kan ik goed verbindingen maken. Het beste kun je een afspraak met me maken om eens verder te praten. Ik krijg regelmatig te horen dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt! Net als ik nieuwsgierig van aard? Bel of mail me! Je krijgt altijd een reactie.

Algemeen:
Mijn belangrijkste inspiratiebronnen: Kinderen, Reizen (backpacken) over de hele wereld en de Japanse leraar Kanamori (google 'Japanse levenslessen' op you tube en laat je inspireren!).

 

En verder:

Hou ik van reizen, avontuur, schrijven, hardlopen (meestal 10 km en heel soms een halve marathon), pilates, yoga en windsurfen.